Indo’s be like

iblIndo’s be like is de community voor Indo’s in Nederland. Op deze website delen zij de leukste nieuwsfacts over Indonesie, tentoonstellingen, de nieuwste publicaties met Indo gerelateerde content, halen zij herinneringen op aan tempo doeloe en veel meer! Ook zijn zij gezellig actief op hun gelijknamige facebook pagina Indo’s be like met herkenbare vines.

Proud to say dat ik vanaf woensdag 26 november mijn deel mag bijdragen aan Indo’s be Like. Iedere woensdag verschijnt daar een blogpost van mij die geheel bij deze Indo Community past.  Op deze manier wil ik graag de cultuur die ik enorm koester, delen en behouden zodat de verhalen en afkomst voor de volgende generatie blijft leven.

De post van woensdag 26 november
sayaDiep afvragend waarom ik nog zo nodig een studie wilde volgen, hang ik boven mijn boeken. Het zijn maar vier hoofdstukken die ik moet leren met nog 3,5 dag tot het examen. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan, omdat ik alweer zo laat begonnen ben met leren. Maar then again, er zijn zoveel andere dingen om te doen. Zoveel dingen die gek genoeg nóg leuker lijken met een examen in het vooruitzicht.
Lees hier meer….

De post van woensdag 3 december
laklakpoffertjesOnderweg in de trein richting huis, lig ik onderuit gezakt op de treinstoel. Het is weer zover, ik heb weer eens teveel gegeten. Mijn broek speelt als een elastieken bandje om mijn buik, die nog aan het nagenieten is van de vijf gangen. And I love it! De Foodhallen in Amsterdam hebben me goed verrast. Bij binnenkomst weet ik niet waar ik moest beginnen. Dus volgde ik mijn neus. And somehow leid die mij altijd richting het vlees. Van handmade burgers tot pulled pork , pork belly, stuffed tortilla, goi cuon, sticky chicken wings en als afsluiter mini Franse taartjes. And yet, mis ik iets nog iets.
Lees hier meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s