Last minute M&M Cookies

cWat heb je nodig:
250 gram roomboter
150 gram basterdsuiker
honing
snufje zout
snufje kaneel
250 gram zelfrijzend bakmeel
chocolade druppels
m&m (met stukjes peanut offcourse)

Hoe ga je te werk?
Verwarm de oven op 170 graden. Bekleed twee bakplaten met bakpapier.

Smelt de boter met de honing en suiker in een pannetje en laat het iets terug koelen. Voeg vervolgens het bakmeel, ei, zout, kaneel toe. Roer dit door elkaar. Voeg als laatste de m&m’s met de chocolade druppels toe. Ziet het beslag er nog iets te dun uit, voeg dan nog wat extra bakmeel op zicht toe.

Schep met een lepel 9 grote koekjes per bakplaat. Bak de koekjes per plaat 15 minuten tot ze goudbruin zijn maar chewy in het midden. Let erop dat je ze wel gaar bakt tho 😉

And there you have it, easy peasy m&m cookies die je binnen een halfuur op tafel kan toveren bij onverwacht bezoek. Ideaal voor bij een marathon van Friends, waar je Monica van alles uit haar NY kitchen ziet toveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s