David Beckham “Whiskey Haig Club”

beckham

via the spirits business

David Beckham en whiskey, does life get any better than this? De beste man is mijn enige uitstapje naar blonde mannen, cause, look at him! Hij liet eerder mijn hart al sneller kloppen door de onderbroeken H&M collab posters, maar vandaag schiet hij de pijl weer in de roos.

Mr. Beckham is involved in een whiskey deal. YES. Nu moet je niet denken dat ik student wise hele flessen whiskey achterover ga gooien, want van whiskey moet je al nippend genieten. En in dit geval aan David denken. Daarnaast ben ik zo geluksgeval die na 3 glazen vodka al steil achterover valt. But hey,  deze wil ik sowieso proberen.

De whiskey wordt vanuit Diageo op de markt gebracht in samenwerking met de britse ondernemer Simon Fuller en het sporticoon. De 3 partijen zullen samenwerken aan de ontwikkeling van het merk, de strategie en de positionering. Onlangs is de wereldwijde lancering van Haig Club Single Grain Scotch Whisky aangekondigd. Niet alleen zal Davids koppie gebruikt worden voor de adds, ook zal hij persoonlijk, vanuit een iniatief van Diageo, een verantwoord alcoholgebruik programma  ondersteunen.

Met de lancering van deze whiskey wil Diageo de gehele whiskey industrie een boost geven, moderniseren met de ideas en de trends vanuit David en stimuleren om met kwalitatieve, unieke producten op de markt te komen.

I am all in! Zijn jullie ook enthousiast geworden en wil je meer weten over de whiskey, check dan Diageo.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s