Korean garlic

Niet toegeven. We hebben het niet nodig. Zolang je er niet naar kijkt, hoef je het ook niet te hebben. Niet eraan denken. Mind over sushi.

Sterk als we zijn, belanden we bij de Koreaan. Net wanneer wij denken voor een normaal  restaurant  hebben gekozen, legt de serveerster het all u can eat concept uit. En daar gaat onze controle, out of the window. Met een barbecueplaat in de tafel en een ruime keuze aan verse vis en zeevruchten, eend, beef en kip met de heerlijkste sausjes is de verleiding all over the table.

Hier zit het zo, je bakt bijvoorbeeld je Chegogi chu mul leuk op de plaat, vouwt een blad sla uit, verdeelt je sausje en vlees, oprollen en opeten. On the side heb je wat pa jeon, bibim, kimchi, soon du bu chigae en veggies zoals suckhu muchim.

Na een bolletje ijs zakken we onderuit aan tafel met een kopje thee, rosé en twitter. Na wat onozele tweets over pancake day zie ik een reply van mijn nicht. Een dansje in de Jimmy? Tempting. In de auto zeiden we nog tegen elkaar, even een avondje niet uitgaan, relaxed eten, casual gekleed, geen poespas.

But who knows, misschien is een klein dansje wel genoeg om het eten te laten zakken no? Volhardend als we zijn lopen we, klagend over het slechte afzuigsysteem van het restaurant, de pijp uit.Als we toch een 10 minuten van het restaurant verwijderd zijn, komen we erachter dat wij degene zijn die naar de plaat ruiken. Just our luck.

Eenmaal binnen ruiken we door de rooklucht ineens een enorme  knoflookwalm. En merken we dat de twee mannen die ons eerder flirtfull aankeken, met een bocht om ons heen lopen. Mother of kauwgom, it us! Een knoflookwalm groot genoeg om een heel vampire army plat te leggen plus een barbecuelucht en een casual outfit. Toch vreemd dat de groep mannen, die vroegen of we met hun op de foto wilden omdat hun vrienden thuis nooit zouden geloven dat ze meisjes als ons hadden opgepikt, niets van de knoflookgeur hebben gezegd. But then again, die mannen zagen eruit alsof ze rechtstreeks van de set van The Big Bang Theory af kwamen.

We maken nog een dansje, een slechte bathroomselfie en gaan dan met plankgas richting de douche.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s