Healthy tip

We kennen allemaal wel de reclames met sapjes en yoghurtdrankjes voor de plattere buik. Vaak worden deze verkeerd geïnterpreteerd en wordt er gedacht dat je er van af kunt vallen. Nope nada dudes! Deze middelen zijn bedoeld voor een plattere buik van binnenuit. Dus door het rustiger maken van de bende in je darmen of maag.

In mijn omgeving hoor ik veel over de opgezwollen buik na het eten van frituur goederen, loads of sugar en frisdranken. Zelfs de gezond denkende levende mens in mijn omgeving, houd alsnog last ervan. Misschien vergeten ze dat in die drink yoghurt en vruchtensap uit pak ook veel suiker zit.

Anyway, een goede tip voor de spijsvertering op deze donderdag; Molkosan. Een product gemaakt van melkwei wat vrijkomt tijdens de productie van kaas. A. Vogel kwam met een variant op de markt die niet meer zo zuur smaakt als het goedje doet vermoeden; Molkosan fruit.  Het is op smaakt gebracht met stevia en granaatappelsap waardoor het lactose- en suikervrij + calorie arm is.

Een eetlepel in je smoothie, muesli of watertje en je spijsvertering gaat er stukken op vooruit. Niet te vergeten je weerstand! Aangezien alle weerstand van binnen wordt opgebouwd. En die plattere buik volgt van zelf!! Houd wel in gedachten dat dit een samenwerking van minder suiker is, niet te vet eten en genoeg drinken off course.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s