Hello new world

De eerste volle werkweek op mijn nieuwe werk zit er alweer bijna op. Het is niet aan mij voorbij gevlogen, duurde geen eeuwigheid totdat de vrijdag aan kwam zetten. Nee, ik heb iedere dag bewust meegemaakt en enjoyed it.

Het is altijd even wennen in een nieuwe omgeving met nieuwe collega’s. Toch was ik dit keer niet zo jumpy van de zenuwen als ik wel eens kan zijn. De relaxte sfeer heeft er ook bijgedragen dat ik mij snel op mijn gemak voelde. In een totaal andere bedrijfsetting dan ik gewend was.

Ik realiseer me net pas dat ik nu al stap 3 van mijn zelf geschreven “The Major Plan” heb voltooid. HORAAYYYY! Goede dingen komen op me af, zelf moet ik wel hard aan het werk. Maar ik merk dat het zijn vruchten afwerpt.

Grappig hoe ik 3 jaar geleden nog dagelijks in de bakkerij stond en vandaag de dag keurig gekleed op hakken en wel op de fiets naar mijn werk vertrek. Een nieuwe Lola? Nope, een beter ontwikkelde Lola die alle kennis die ik heb opgedaan tegenwoordig iedere dag in de praktijk tot uiting kan laten komen. Who knew that me, of all people, zichzelf zou vastbijten in een carrière en ervoor vechten. Like een carrière tijger. Beetje vreemd om te schrijven terwijl ik vandaag een zebra rokje aan heb, but eh go figure.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s