Twice the breakfast double the scone

Geloof het of niet, de laatste ochtend worden we al om 08.00AM wakker. Tijd voor een douche, inpakken en op naar ons laatste ontbijtje. Nog een keer geserveerd worden door de ober die op Uncle Festher van The Adams Family lijkt en zwiebert met de zwarte peper over de gepocheerde eitjes op toast. Geen koffie voor de delicate buikjes na de twee avonden stappen maar een Engels bakkie thee.

Na een toast belegd met jam checken we uit bij de jonge receptionist die de hiphop op de vroege ochtend door het hotel blast. De oudere dametjes zijn niet zo gecharmeerd van Tupac en vluchten naar buiten waar wij nog even een babbeltje aan gaan in de lobby.

Met nog een paar uurtje to kill, lopen we nog even door Newcastle. Langs de pubs waar de lads al aan de pints zitten en de kerkgangers net naar buiten komen. We stuiten op een gezellig lichte deli waar de vers gebrande koffiebonen geur je al tegemoet komt. Bij de eerste blik die we naar binnen werpen zien we de vitrine met gebak. Sold.

Zo wakker als we zijn op deze ochtend, schuiven we aan op een bankje en merken niet op dat je de bestelling voor in moet plaatsen.

Een bakje thee, verkeerd geïnterpreteerde macchiatto, blueberry lime cheesecake, rasberry scone met clotted cream en een rasberry tartelette. Een eigen samen gestelde hightea like tweede ontbijt aangezien dat hier echt alleen pas na 15.00 uur wordt geserveerd.

DSCN0222-001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s