Revolution age

Op naar de aanrader van onze vrind van het kasteel. Revolution bar, een plek waar men vanaf 25 jaar naartoe gaat. Unlike de Bijoux op de vrijdagavond waar meer youngsters waren.

Bij binnenkomst heeft er meteen iemand Kel op het oog en wringt zich tussen ons bij de bar. Zijn vriend gebaart naar mij en maakt zulke vreemde bewegingen dat ik in het visier van de leuke barman terecht kom. Er zijn ergere dingen.

Met een frozen strawberry margherita en een vodka lime gaan we socializen in the crowd. Al snel zien we dat het hier heel normaal is als je moeders vriendinnenclub naar dezelfde tent gaat als de dochters. En ook mams is gehuld in een cocktailjurkje op torenhoge hakken met een lekker laagje oranje plamuur.

Een rondje, een dansje, many laughs later besluiten we om een andere spot op de strip te gaan bezoeken. Buiten zetten we kwebbelend en wel iedereen op het verkeerde been. Ze hebben geen idee welke taal we spreken of waar van vandaan komen. Totdat er ineens klinkt “Hee Nederlanders”. Alsof een trein op de noodrem wordt gezet, staan wij stil en draaien ons verbaasd om. De look at our faces is vast priceless geweest. We lopen naar de uitsmijter en wat blijkt, deze Rotterdamse gozert is al enige tijd werkzaam in Newcastle, aangezien daar meer geld te verdienen is dan in Spanje. Een knipoog en een babbel verder zijn we voorzien van een VIP bandje voor Madame Koos en Florita’s. Get in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s