Madame koos the hidden VIP’S

We moesten wel eventjes wachten op het tweede VIP Bandje in de entree. Waardoor iedereen ons aan ziet voor de doorbitches en zelfs de entree aan ons geeft. We vermaken ons prima met de twee jongemannen die achter de kassa zitten als onze Rotterdamse vrind het tweede bandje bij mij omdoet.

Binnen in Koos is het niet geweldig groot, maar er hangt een distinguished sfeertje. A la nightclub. We like. Na een klein drankje roept Kel, “Cheers bitch” waarop bijna alle aanwezigen van hun stuk worden gebracht. De term “bitch” wordt hier dus duidelijk niet als grapje naar voren gebracht. Op naar het donkere VIP gedeelte. Als dit maar een klein trapje op en een plateau blijkt voor te stellen wandelen we binnendoor naar Florita’s.

Kinky Disco tuptup VIP madame koos

Tot onze verbazing komen we hierdoor binnen in de VIP van Florita’s. En raad eens wie er daar nog staan, “The look at us being VIP” vriendengroep. Hilarisch. Met een gigantisch grote smile lopen we om deze lads heen naar “het gewone volk” in de bar voor een dansje.

Ons oog valt al gauw op een geordie die meer weg heeft van een Saiyan met zijn omhoog geföhnde haar. Het mannetje met zijn vierkante hoofd en gigantisch brede armen hangt het mannetje op zijn “perk” uit tussen 4 blondjes. Zij staan op de dansvloer en hij bij de bank. Als hij zich bij hen wil voegen voor een dansje zien ze dat hij eigenlijk een ontsnapte inwoner van Madurodam is en druipen ze gauw af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s