Kinky Disco Tup

De laatste avond zou niet compleet zijn zonder een kleine stop bij Kinky Disco in Tup Tup Palace. Door de drukte van de zaterdagavond komen we terecht in een kleine rij waar we al snel aangesproken worden door twee kleine Afrikaantjes. Zij gaan proberen om als VIP binnen te komen en zijn ervan overtuigd dat het met ons aan hun zijde beter lukt. Net op het moment dat wij ze willen afwimpelen slaat de propper een arm om ons heen en lopen we langs de rij naar binnen.

Eenmaal binnen weten deze twee mannetjes ons some how te vinden en vragen ons “why did you ditch us, we had a plan. Look how it turned out”. Just wave and smile en ze gaan al weg van ons prive feestje. “You can’t sit with us”

Van alle mensen in de club merken wij niets. Just the dj and our bubble. Die de muziek op ons aanpast zodra hij ziet dat wij genieten van zijn playlist met hiphop golden oldies. De english lasses hebben werkelijk waar geen idee wat hen overkomt en wat ze met de muziek aan moeten. Unlike us.

tuptup girls
Deze lasses komen in een mini fanfare de bestelde drank met een sterretje in de opening brengen. En erna gaat het hele huppeltje weer terug naar de trap. Tot de volgende bestelling.

Niet veel later beginnen onze voeten op te zwellen. Op dat moment realiseren we ons dat het toch niet zo slim was om Newcastle te voet te verkennen. Ah well, we zijn overal al geweest en het is pas 00.30AM! Ergens willen we nog lang niet terug naar het hotel. Maar eerlijk is eerlijk, deze lasses zijn kapoet. Temminste, onze voetjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s