Florita’s

floritas

Voor de verandering gaan we vroeg beginnen. Half negen gaan we richting Florita’s in een nog wat schermende omgeving. Het is dus goed te zien wat we aan hebben en enige gêne is hier wel op zijn plaats.

Aan de deur wordt er gevraagd om onze leeftijd. Kel antwoord dat ze 26 is en ik braaf 21. De doorbitch antwoord dat ze het van Kel wel geloofd, want waarom zal je liegen over die leeftijd, het is al pijnlijk genoeg. Maar mij gelooft ze dan weer niet en is het tijd voor de eerste ID check sinds we in Newcastle zijn.

Bij binnenkomst valt alles natuurlijk weer van ons af. Ok ok we beginnen een kleine blush te krijgen als ons oog valt op een goed geklede vriendengroep, maar als we verder kijken zijn de beha-loze meisjes in te strakke jurkjes een goede ego boost. Aan de bar zien we een mooi plekje voor ons aan het uiteinde. We schuiven ons erin, beetje pushen en we zijn in het zicht van de barman. De glazenophalers daarentegen kijken nogal geërgerd en gaan op zijn zachts gezegd lomp met ons om.

We staan dus bij de afwas, naast de vaatwasser. De ene barman tipt de ander dat hij ons eerst moet helpen zodat de rest er weer bij kan. Met ons drankje in de hand willen we weglopen van de bar als er een klein poffig mannetje naast ons staat en met een briefje van 5 pond in zijn hand begint te zwaaien. Aan onze andere kant komt er een ventje staan die macho-like zijn muntjes over de bar rolt en vraagt om een paar pints.

Terug op de dansvloer rollen we weer door op de “talk dirty to me” & “I got twenty dollar of cash, twenty dollar in my pocket”. Een groepje lads komen erbij staan dansen, interessant doen en verdwijnen vervolgens naar de VIP om vanuit daar naar ons te gebaren “look at us, I mean look at me, just look at me”. Verschrikkelijk. Die van “you can’t sit wit us” is al ons ding. Toedels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s