Bronzing heaven by Boots

Het is tijd voor een kleine shop sessie. Met de indrukken die wij gister hebben opgedaan, willen we een ietwat andere uitgaansoutfit. Op Eldon Square stuiten we op een Iron Man, 2 shabby gypysies die zich voordoen als Mario Kart en een gezellig plaatselijke eetmarkt. Van de browniebar, Madame Marmelade, Cupcake Town, Mr. Ginger bread, Sally Sausages tot aan de plaatselijke slager die het vlees direct van het varken op het spit sneed.

Hongerig door alle heerlijke geuren van de markt gaan we op zoek naar een leuk eettentje. Waar alles overvol zit, komen we uiteindelijk terecht in de Brasserie binnen Intu Eldon Square.

Na de lunch scoren we een onesie voor Nani en gaan we op make-up jacht voor onze liefhebbende nicht Joyce. Alle merken van haar lijstje, van Sleek tot Barry M, Mua, Soap & Glory noem maar op is hier te vinden. Alleen jammer genoeg niet alles wat ze zoekt is voorradig.

Selftan schap

Well is er een geheel gangpad gewijd aan de zelfbruining. Van de spraytan in een busje tot aan de mousse in de meest donkere bronze kleur die je ooit hebt gezien, tot aan alle benodigdde middelen. Geweldig. Waarom nog naar een salon gaan als je het zelf ook kan doen. Get in!

Met een mandje vol aan spraytan busjes, handschoenen en make-up wordt er gelijk een klantenkaart bij Boots aangeboden. Thanks love!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s