Birthmark wounded

Van boven het kasteel af hebben we heel Newcastle gezien. Kortom, zo groot is het helemaal niet. Sterker nog als je er bent heb je een vertrouwd gevoel, alsof je er al eens eerder bent geweest. Alles is logsich opgebouwd en op iedere hoek van de straat geven de wijzers de bezienswaardigheden aan.

Met een hotel op Grey Street hoeven wij enkel de richting Grey’s Monument van de wijzer aan te houden en komen wij altijd weer terug.

Of je vraagt de weg gewoon aan een van de starende voorbijgangers. Waar wij dachten dat het kwam door onze outfits, komt het door ons uiterlijk. Niet geheel geruststellend. Still… alle inwoners van Newcastle zijn blank, voornamelijk blond als ze al donker haar hebben is het geverfd, en een kleine minderheid is van Afrikaanse afkomst. Dan is het misschien wat wennen als wij voorbij komen.

Helemaal met een grote schaafwond op je bovenlip. In de ochtend wilde ik even snel mijn wenkbrauwen en lip harsen. In de haast gaat dit altijd wat hardhandiger. Het was wel ietsje rood toen we het hotel verlieten, maar het leid nu een eigen leven. Met een groot. Note to self: nooit meer harsen in haast bui. Let’s hope dat men het aanziet voor een birthmark en vanavond plamuren we de boel gewoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s