Dangerous Kel

Eenmaal buiten lopen we op onze hakken de steile weg terug naar ons hotel. We zien dat er iets anders is bij Bijoux en besluiten even de weg over te steken om te gaan kijken. Na een kleine verkeersopstopping zien we een veiligheidslint en een brandweerman.

Kel, die niet de beroerdste is om onze veiligheid te checken vraagt aan een van de mannen wat er allemaal aan de hand is. We waren hier vanavond nog. De rook die er net uit de bar blijkt te komen, was er eerder nog niet. Hoe opvallend.

De brandweerman vraagt waar Kel’s interesse voor deze veiligheidsperikelen vandaan komt en ze antwoord dat ook zij dangerous work heeft. De andere twee mannen komen erbij staan, terwijl de vierde man vanuit het brandweerbusje alles op zijn gemakje bekijkt. Na een uitleg dat ze ook een brandend is, wil ze met de mannen op de foto. Beschamend kruipt de vierde man verder in het busje. Zo makkelijk gaat dit niet; “no no I need u too” roept ze terwijl de andere mannen in een deuk liggen en hem gebaren erbij te komen.

Brandweermannen en Kel

Thanks lads!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s