Peanutbutter happy times

Je hebt trek, zin in een vers belegd broodje maar je bent te lui om er veel werk van te maken. Een broodje pindakaas it is! Puur uit gemakzucht. Maar wist je dat het naast zeer smeerbaar ook nog bevorderend is voor een platte buik? Hear hear!

Pindakaas ..

1. heeft een goede vet samenstelling
2. onderdrukt je hongergevoel
3. helpt bij afslanken & gewichtsverlies
4. helpt je om spieren te kweken
5. bevat veel vitamine E

Met de bikini bods van alle celebs wordt het vet geëlimineerd uit alle maaltijden. Toch heb je wel een paar vetten nodig op een dag. De onverzadigde vetzuren welteverstaan. In pindakaas is het vet percentage daarvan 78%. Daarnaast zorgt de overige 22% aan verzadigde vetten ervoor dat je lichaam efficiënter vet verbrand.

Hoe dat pindagoedje je honger gevoel onderdrukt? Wel diezelfde noten bevatten veel eiwit. Door het eten van eiwitten voel je je eerder verzadigd dan wanneer je lukraak suikers naar binnen werkt. Ook zijn de eiwitten bevorderend voor het opbouwen van spiermassa. En zorgen die eiwitten ervoor dat de bloedtoevoer wordt bevorderd. Door het beter op gang komen van je bloedtoevoer, komen de ingenomen voedingsstoffen op de juiste plaats. Waardoor de rest van het lichaam ook weer wordt beïnvloed. Zoals de witte bloedcellen. En dat komt weer het immuunsysteem ten goede.

Uit de pinda’s haal je niet alleen calorieën, het schijnt zelfs dat je op den duur na aanpassen van calorie inname dat broodje pindakaas, met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E, ervoor kan zorgen dat je dagelijks minder eet. The trick is, daarvoor moet je wel eerst je eetpatroon aanpassen. Dat Pro portionering is natuurlijk key.

Over all, heeft mijn daddy het dus niet heel verkeerd gedaan door als kind het avondmaal zo nu en dan te verruilen voor een broodje pindakaas.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s