Last days in Indonesia

De stranddagen in Bali zijn voorbij gegaan, net zo snel als sommige onverwacht zijn verbrand. Tijd voor weer een confrontatie aan de balie met een medewerker van het vliegveld die weinig Engels spreekt. Met een klein getal aan overgewicht, stappen we aan boord van onze laatste binnenlandse vlucht. Een verhit ritje van 1,5 uur zonder airco met alle bacteriën van de mede passagiers. Dettol where are you!! Wat waren we trouwens blij om bij Chez Gado Gado het bordje “this toilet has bin cleansed with Dettol” te lezen. Een soort van thuiskomen.

Op Jakarta aangekomen, is onze chauffeur nergens te bekennen. Nadat Martin eindelijk een paar keer gebeld had, wisten we dat onze chauffeur 2,5 uur op de verkeerde plek aan het wachten was, zonder bordje. Tijd voor actie. Inventieve nicht Joyce kwam met het idee om dan maar zelf een kaartje te maken. Bevuild van de smog, balend van het wachten, misselijk van de uitlaatgassen sta ik daar dan….

Uiteindelijk kwam de chauffeur nonchalant aanlopen en een uurtje later zijn we bij het laatste hotel, Ciputra beland. Een gigantisch hotel, bovenop een mall. Laten we net gek op winkelen zijn.

Het laatste ontbijt was weer pure verwennerij. Alles werd ter plekke vers bereid. Van The Salad Man tot de Egg man tot Pancake Girl. Geweldig. We hebben ons hart weer eens opgehaald. Nog even na het ontbijt de benen strekken in een mall. Zelfs daddy die al om 07.00 uur in de gym aan het uitsloven was.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s