Seminyak beach

imageNadat we de resterende stukjes roti kukus bij het zwembad opgesnoept hebben, gaan we met de bus naar Seminyak beach. Een plaatsje vol gezelligheid, met hier en daar meer luxe en een schitterend uitzicht op de zee. Een wit strand met daaraan allerlei eettentjes en resorts gevestigd. Onze favoriet, Chez Gado Gado. De naam lijkt een ID crise. De menukaart daarentegen een multinational.

Vanaf een terras gevuld met loungesets, eettafels met mooie houten stoelen kijken we langs de bomen naar de zee. Met de huisspecialiteiten uitgeserveerd op tafel, van de mah mahi filet tot de best burger in the world genieten we van de heerlijke lunch. Even geen gepraat, enkel het geluid van de zee terwijl de smaakpapillen gila gaan. Kijk, daar worden wij nu blij van.

Na de lunch struinen we terug naar onze bedjes om uit te buiken. Hier en daar een verkoper met een te hoge prijs, kan ons niet hinderen vandaag. De weersomstandigheden zijn sempoerna. Het goede leven.

Wanneer ik mijn haar aan de kant gooi om mijn zicht te verbeteren, spot ik hem daar. Op zijn paard, met een veulen meehobbelend over het strand. De Balinese prins op het zwarte paard. Met zijn lange lokken, halve tanden en een gebruinde huid gewikkeld in een gescheurd t-shirt. De droom voor iedere wereldvreemde naïeve paardenliefhebber die zich graag voor een honderdje laat oplichten om maar bij hem te kunnen zijn. AH romantiek hangt in de lucht.

image

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s