Snackende toerist

imageWe drogen ons af in het busje en fatsoeneren ons voor de volgende stop. Het Beraton meer en de tempel. Een tempel gevestigd in het water afstammend uit de 16ste eeuw. Later zijn de andere tempels bijgebouwd en is de tuin inclusief dierenbeelden aangelegd. Langs een van de vele geestenbomen, wandelen we de tuin door. Overal waar je kijkt zie je goed onderhouden kleine tempeltjes versierd met de mooiste planten.

imageOnder de regenboog door lopen we naar de markt. Ons oog valt direct op de bapao warung. De eerste tot nu toe. Met de ayam en katjang smaak zijn ze eerst even van hun stuk. De eerste hap van het broodje neemt alles weg. Een welkome snack.

Op het marktje zien we de lekkerste vruchten, kruiden, wierook, oleh oleh en beelden. Met de smaak van de broodjes nog op onze smaakpapillen, wordt concentreren op shoppen moeilijk. Daarnaast hebben we na bijna 4 weken wel genoeg gekocht. Terug naar bapao boy. Acht broodjes to go en 3 bapao coklat en we zijn in onze nopjes.

In de auto zijn we nog gelukkig met onze aankoop en vragen we Mini een tussenstop te maken bij Purimas bakery. Vanavond geen drankjes of diner buiten de deur. Snacken in de hotelkamer met een filmpen it is voor deze orang orang malas.

Oom Fred moest zo nodig naar de kamar ketjil dat hij op de meest onmogelijke manieren op de achterbank ging zitten. “Nou voor een kwartje pies ik niet in mn broek, stap maar vast uit” aldus Kelly.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s