Shy dancing in the rain

Onderweg naar pantai Kuta moeten we door de regen schuilen bij een cafeetje. Daar zitten we dan met 27 graden, met uitzicht op regenachtige taferelen aan een portie bitterballen. Bij binnenkomst werd er meteen een kaart in ons handen gedrukt en tot onze verbazing stonden er Belanda snacks op. Uit Kelly’s hilarische opzicht moesten we ze wel bestellen.

De regen zette voor het eerst in onze trip een dag door.

Ieder ging vandaag zijn eigen weg. Daarom was er voor ons een lunch bij flapjacks. Het toetjes restaurant, the best pancakes in town. Waar Joyce&Ronald, Alan en Fred nog door Kuta wandelen, vallen wij al in de taksi onderweg naar het hotel in slaap. Om vervolgens de middag door te slapen. Maar goed ook, want na de horrorfilm die we in de hotel resto keken, doen we vanacht geen oog dicht. Voor de helden en spirituelen onder ons raad ik jullie af om Insidious te kijken. Een bezoekje aan het schemerende zwembad of de wandeling naar de taksi was na de film gruwelijk eng. Tijdens de taksirit naar Bamboo Grill in een te kleine taksi voor 5 man, heb ik ook lekker dicht tegen daddy aangezeten. Mede doordat mijn dunste oompje shotgun op de stoel voorin had en mijn wat bredere oom en daddy daardoor op de achterbank belanden.

Bamboo Grill heeft me weer op andere gedachten gebracht. Het heerlijke hoofdgerecht onder genot van Aussie rugbymatch met gespierde mannen doet ons goed. Martin en Fred zijn in hun nopjes met de muziek van back in the days. Totdat de liveband begint en een groep Chinese scholieren met aussie midlifers losgaat. Twisten, gangnam style en een soort dansje a la Tina Turner. Ze gaan helemaal uit hun dak.

Het begon met een shy dansje aan de tafel, maar na hun mocktail gaan ze los. Een paar foto’s met hun drankjes en deze verlegen schooljongens voelen zich al echte casanova’s. Als er dan ook nog een Chinese meiden school arriveert weten ze van gekkigheid niet wat ze moeten doen. Er wordt getwist, geshaked, headbangen and last but not least THE move. Met je armen recht als een plank boven je hoofd uit met een lichaam als slappe was door de bar rennen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s