Full circle

Bewapend met oversized handbagasi en rollende koffers lopen we richting uitgang om een taksi te zoeken. Onderweg vragen al veel mannen om transport. Mijn vader, die escort verstond loopt bijna rood aan van woede wanneer hij de mannen dit richting de dames hoort roepen.

Met een grote groep is het niet altijd even gemakkelijk om iedereen bij elkaar te houden. Martin zie ik al een end verder stuntelen waneer Joyce in het midden iedereen bij elkaar probeert te houden. Nog wat annoyed kijk ik uit mijn ooghoeken en zie ik weer iemand een foto van mij maken. Al snauwend vertel ik Kelly van de camera wanneer ik iets bekends spot. Naast deze donkere indo pria, staat een klein blank dametje met een bril en kort haar. Ze lijkt verdacht veel op tante Edith.

“Het zal toch niet eh, well” hoor ik Martin zeggen wanneer ik eindelijk zie dat het om onze oom Humphry en tante Edith gaat. Quelle suprise! Het gehele gezelschap is onthutseld als ze al knuffelend op ons aflopen. Vol van zenuwen hebben ze al die tijd staan wachten. Het geheim liep voor hen steeds hoger op en ze hadden het niet veel langer voor zich kunnen houden.

Zelfs in de taksirit naar ons hotel kunnen we het nog amper bevatten. Uiteraard had de man die zich nooit kan laten verrassen iets gelijknamigs verwacht. Daddy keek als enige niet alsof hij water zag branden. De oompjes en daddy zijn overgelukkig dat hun broertje (en schoonzusje) zich bij het gezelschap voegen.

Met oom Robbie en oom Peter in liefhebbende gedachtenis zijn nu alle broertjes compleet. Op Bali.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s