Binnenlandse vlucht Yogya-Lombok

De checkout in Yogya is alweer aangebroken. Om 04.30 uur wachten we in de lobby op onze transfer. Verrassend genoeg zijn we fit genoeg om de koffers in het busje te zetten en te slapen in het busje. Bij het vliegveld wordt ik wakker geschud wanneer we er na 15 minuten al zijn. En dat terwijl de recdptioniste zei dat het zo een 20 tot 50 minuten durende rit zou zijn.

Op een chaotisch klein vliegveldje checken we onze overgewicht gevulde koffers in. In totaal hebben we 12 kilo overgewicht voor 8 koffers. Het valt mee voor twee weken. Vooral omdat het gewicht voor binnenlandse vluchten op 20kg zit. Met nog 3 binnenlandse vluchten te gaan, zullen er een paar rupees bijbetaald moeten worden. Die souvenirs hebben we nu eenmaal nodig voor het thuisfront. Terugkeren zonder cadeautjes is nu eenmaal geen optie.

Met mensen kijken dooien we de uurtjes totdat we in een klein vliegtuigje van Yogya naar Bali, Den Pasar vliegen. We vragen ons af of wel alles in dit kleine vliegtuigje gaat passen. Diva’s die we onbewust nog zijn, doen we de wave and smile vanaf het trappetje.

image

Kelly propt haar kopi luwak in haar oversized batik tas de bagage ruimte in, terwijl Joyce met haar eigen tas struggled om naar haar plaats te lopen. The side affects of a shopaholic I guess. Hobbelig taxien we naar de opstijgbaan en voor ik het weet zijn we al geland.

Zo elegant als ik eerder probeerde te zwaaien vanaf het trappetje,  zo lomp lag ik blijkbaar te slapen gedurende de vliegreis van 1,5 uur. Het is dat we na het landen een schreeuwende piloot hoorden, anders sliep ik nog.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s