Mediterranea Yogya

Een bewogen cultureel dagje vraagt om een middag dutje. Als de 8 uit de klauwen gegroeide dwergen van sneeuwwitje ploft iedereen neer bovenop zijn bed. Een douche en een airco briesje later verzamelen we in de lobby. Aan Ronald dit keer de eer om een restaurant uit te kiezen. De hotspot favoriet die hij is, zoekt een restaurant uit de top3 resto’s van Yogya uit.

Met een taxiritje drie keer rond Yogya komen we aan bij een mediteraans restaurant La Yazmin. Een verwarrend restaurant na alle met ganggellan begeleidde warung warung en relaxte bediening. In dit restaurant vind je duidelijk Europeanse invloeden, in de keuken. Het personeel raad een wijnsoort aan, maar weet niet het verschil tussen zoet en droog. Met een voormalig bartender als oompje, pluist hij de kaart voor ons uit. Met leesbril en al. Maar een bril heeft hij niet nodig, zijn armen worden enkel te kort voor de kaart.

Eigenwijs als we eigenlijk allemaal zijn, probeert iedereen de Franse menukaart te ontrafelen, terwijl de Engelse op de achterkant staat. Hoe heerlijk we hebben gegeten, zo vreemd voelde het om in Sunda indo een meze te bestellen.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s