Rambo neighbours

Terwijl we genieten van onze Indo afternoon tea, zien we een busje vol met mannen arriveren. Onze verse vrijgezel krijgt ogen zo groot als een walnoot en spot meteen de uniformpjes. Helaas zien we dat het verjarige millitairen betreft. De old skool kind. De receptie verteld ons dat de overheid een aantal huisjes heeft afgehuurd en dat het rumoerig kan worden.

Hoe beschrijf ik deze mannetjes juist. Well laat ik Kelly quoten;
“Groen gekleedde magere mannetjes, die al weken van huis zijn zonder enig vrouwelijk contact. Het type dat uren onder water met een rietje op de loer kan liggen. En dat als vriendelijke buurman, dat wordt een lange broek dragen”.

Wanneer Kelly en ik een boekje lezen op de kamer, horen we gemarcheer. Nieuwe buren. Uitgerekend het huisje naast ons zitten 12 millitairen met megafoons, portofoons en walkietalkies. De mannen zingen luidkeels en maken enorm lawaai. Als panische oude dametjes draaien we alle ramen op slot en trekken we de gordijnen dicht. Geen zin in een gratis peepshow voor de mannen die ons eerder al uitgebreid bekeken hebben. Gelukkig liggen onze pappies een verdieping hoger. Maar of dat nu zo geruststelling is? Vanmiddag schrok Martin al van een hagedis en is Alan op jacht naar muggen. Ja echte rambo’s dus.

Ook met het buffet sluit heel millitair indoland aan. Maar wat een rust wanneer alle soldaten vertrekken na het uitbundig kussen van 1 tafel. Wat blijkt, de tafel van mr. Alan Willem is gelokaliseerd tussen de hogere generalen. Het lijkt een rust, totdat de moskee zangeres begint te zingen onder begeleiding van een gangullang. Over drie dagen hoor ik dit gemekker nog steeds.

De danseres en de serveerster bevallen prima bij oom Fred. Het is dat er koude bintangs in de koelkast van ons huisje op hem wachten, anders zit hij hier tot morgenochtend.

 

One comment

  1. Tjee, wat een hillarisch verhaal, ik bescheurde me echt zeg ;-). Krijgen jullie de aandacht is het weer niet goed 😉 tenzij het natuurlijk een paar chippendales waren geweest of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s