Action flash

Terwijl we ons rondje proberen af te maken, zien we de aanwezige schoolkinderen bedenkelijk om zich heen kijken. Bij aankomst waren we al bekeken en gefilmd, maar het volgende hadden we zeker niet verwacht.

Eerst wordt Kelly lieflijk door een meisje aangetikt die graag met miss madam op de foto wil, vervolgens komt de hele school erbij. Voor we het weten gaan we omstebeurt met een ander groepje kinderen op de foto. Het stille museum vult zich met het gegiechel van deze kinderen en de klik van de camera. De ene action na de andere wordt geroepen en de flits volgt.

Geen idee waar al deze kinderen ineens vandaan komen. Het lijken er niet zoveel. We zien geen verschil in kinderen alleen flitsende schooluniformpjes die ons hoofd inmiddels laten tollen.

We hebben het niet over Mr. Belanda aka Ronald die alleen op de foto gaat. Nee Kelly, daddy, Joyce en ik gaan meerdere malen op de foto. Opvallend genoeg doet Martin het dan weer erg goed bij 40+ dames. Het staat nu 4-1 tegenover Ronald. Bring it on!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s