Geevolueerde vrind

imageimageSamen met oom Freddie beklommen Alan, Joyce&Ronald en Kelly, Martin en Fred de vulkaan. Fred had iedereen in de illusie proberen te brengen dat deze vulkaan niet stinkt. Ons nichtje Aretha heeft ons uit de droom geholpen. Zo kon Joyce zich toch nog enigzins mentaal voorbereiden op de weerzinwekkende stank.

Na een paar selfies en rondjes in de zwavel dampen lopen, gaan ze op naar de warmwaterbronnen. The hotsprings. Enigzins een natuuroord verwachtend, stappen Joyce&Ronald met Kelly het aangelegde zwembadje in de bergen in. Het water heeft een temp. van 40graden, enkele minuutjes erin volstaan.

Bij het afdalen van de bergtop stuit het gezelschap op een paar kraampjes. Met artikelen van weleer. Slang dus. Na de eerdere ontmoeting met de python heegt Kelly besloten dat ze hem voortaan liever in een portemonnee vorm met zich mee wil brengen. Haar nieuwe vriend is nu voorzien van een ritsje. Maar nog steeds even mooi. Ook Fred koopt een paar exemplaren voor zichzelf en voelt zich de koning te rijk. “Kijk net zoals ma” zegt Fred herhaaldelijk wanneer hij telkens weer vol trots zijn pimp portemonnee laat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s