Iron Man 3 date night

Kleine jongetjes worden grote jongetjes. Misschien raken ze met de jaren wat verwijderd van hun vroegere ideaalbeeld, adonis leeftijd, maar hun jeugdhelden blijven hetzelfde.

Bij de aankondiging van Iron Man 3 op televisie, kwam de fonkeling in daddy’s ogen weer naar boven. Iron man, één van de vele helden gecreëerd door Marvel. Misschien is dit wel de leukste. Vooral omdat hij een soort van anti held is met een huge ego die doet waar hij zin in heeft. Zo nu en dan komt zijn goedheid aan het licht, maar die wordt al snel overspoeld door een gewelddadige actie of halfnaakte vrouwen. In zijn ogen een geweldige film dus.

Deze mogelijkheid kon ik niet voorbij laten gaan. Date night it is. Samen met daddy, oompjes, nicht & haar vriend.

Nadat ze braaf hun menuutjes bij de lekkerste Spare Rib tent die wij kennen, opgegeten hadden, lopen ze voldaan naar de bioscoop. Als ongeduldige schooljongetjes halen ze een voor een hun 3D brilletjes uit het plastic.

Met een bak popcorn op schoot, startende voorfilmpjes, open gemaakte flesjes drinken, zitten ze muisstil naar het grote scherm te staren.

De hele film hebben ze roerloos in dezelfde houding naar de film gekeken met af en toe een OHH en AHHH en hard gelach als er weer een auto werd opgeblazen. Een geslaagd uitje!

collage d.l.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s