Opruim manie

De laatste tijd zit ik tegen het randje van opruimdwang aan. Ik houd altijd al van opruimen en organiseren, maar nu komt het toch echt wel tot uiting. Het begon met mijn kleding. Toen ik van meerdere kledingkasten overging naar 1, vond er al een kleine reorganisatie plaatst. Bepaalde kledingstukken was ik ontgroeid, er zaten miskopen tussen, kortom wat weg kan, mag weg. Zelfs wat er lag, wachtend om nog te gedragen te worden of wat ik al enige tijd niet had gedragen.

Het liep al snel uit op stapels kleding. Toen ik erna ook nog eens mijn tassen, sjaals en andere gein ging ik opruimen, werden de stapels bergen. Al snel werden die bergen een klein legertje aan koffers.

Met de aanblik van 4 overvolle koffers, moest ik nog bedenken wat ik ermee ging doen. Weggooien, doneren aan een goed doel of naar het buurmeisje die mij sinds kort geen gedag meer zegt. Na een telefoontje met mijn nicht, was ik er uit. Het werd verkopen. Ik ga mee in de hype van het verkopen van tweedehands kleding en alles wat ik op de markt kwijtraak.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s